CuDi Farmaceutica

2017-03-23 20:26:37

Beste Farmastudent,

 

 

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM DIT SEMESTER BOEKEN TE BESTELLEN. 

DE LAATSTE AFHAALMOMETEN WORDEN ZOWEL OP DE VERSCHILLENDE JAARGROEPEN EN TOLEDO MEDEGEDEELD. 

NA DEZE AFHAALMONTEN VERVALLEN ALLE RESERVATIES/ BESTELLINGEN. 

VOOR VERDERE VRAGEN OF PROBLEMEN KAN JE ONS ALTIJD CONTACTEREN OP ONS MAILADRES  

 

GROETJES HET CURSUSDIENSTTEAM. 

 

HOE BESTELLEN aan ledenprijs wanneer reeds lid (er moet ieder jaar een nieuwe lidkaart aangekocht worden, deze is geldig voor beide semesters!!!!) 

Lidkaart aanduiden en vermelden dat je reeds lid bent!!!! Alles zal aan ledenprijs worden verrekend, maar het lidgeld hoeft natuurlijk niet opnieuw betaald te worden. Het te betalen bedrag is dus het totale bedrag verminderd met 7 euro. Hou hier rekening mee bij het afhalen van je cursussen de lidkaart moeten kunnen getoond worden. (Wij storten geen 7euro terug indien u deze toch overschrijft) 

 

HOE BESTELLEN wanneer geen lid?

Het is uiteraard niet nodig om lidkaart aan te duiden. Duid dus enkel je gewenste boeken aan. Het is wel nog steeds mogelijk een lidkaart aan te kopen. Hierdoor zal je korting krijgen op je cursussen, feestjes, cantussen enz. Het te betalen bedrag is dus het totale bedrag dat wordt verrekend.

 

HOE BETALEN?

Dit semester is het de bedoeling alles via overschrijving of via payconic te betalen. 

 

WANNEER KOMEN HALEN?

De afhaalmomenten worden georganiseerd per jaar. Deze worden meegedeeld via Facebook (cursusdienst farmaceutica) en in de verschillende jaarpagina's. Hou zeker ook je collega's op de hoogte zodat ze deze afhaalmomenten niet missen.

OPMERKING: 

- Een overschrijving duurt minstens drie dagen! Hou hier rekening mee. Cursussen worden niet meegegeven zonder bevestiging van betaling.

- indien u geen bevestigingsmail hebt ontvangen dat uw BETALING is aangekomen, brengt u best een afgedrukte versie mee van de overschrijving. We stellen geen genoegen met een beeld op een smartphone. 

- Dit semester zijn er een beperkt aantal afhaalmomenten, deze worden zoals hogerop medegedeeld via de Facebookpagina. De laatste 2 momenten zullen ook op Toledo verschijnen, indien u uw boeken niet bent komen afhalen na deze momenten worden ze terug gestuurd en is het niet meer mogelijk om ze te komen afhalen. 

- Het is uw verantwoordelijkheid om de juiste boeken te bestellen. Wij doen geen terugbetallingen.