CuDi Farmaceutica

2017-09-27 11:52:13

Beste Farmastudent,

Gelieve dit door te nemen alvorens je boeken te bestellen!

CODEX, FARMATRUI, BIERGLAS EN FOTOBOEK

Deze zullen via een apart standje verkocht worden. Voor meer info, hou zeker onze facebookpagina en de jaargroepen in de gaten!

HOE BESTELLEN aan ledenprijs(Er moet ieder jaar een nieuwe lidkaart aangekocht worden, deze is geldig voor beide semesters!!!!).

Lidkaart aanduiden. Alles zal aan ledenprijs worden verrekend.

HOE BESTELLEN wanneer je dit jaar al een lidkaart hebt aangekocht?

Bij een nieuwe bestelling moet je lidkaart aanduiden. Van de totaalprijs die je op het einde van je bestelling tezien krijgt, moet je nog 7 euro aftrekken aangezien je daar al in een vorige bestelling voor hebt betaald.

HOE BESTELLEN wanneer geen lid?

Het is uiteraard niet nodig om lidkaart aan te duiden. Duid dus enkel je gewenste boeken aan. Het is wel nog steeds mogelijk een lidkaart aan te kopen. Hierdoor zal je korting krijgen op je cursussen, feestjes, cantussen enz. Het te betalen bedrag is dus het totale bedrag dat wordt verrekend.

HOE BETALEN?

Dit semester is het de bedoeling alles via overschrijving of via payconic te betalen. 
Vanaf dit jaar wordt het eventueel ook mogelijk om bij het afhalen van je boeken via Bancontact of maestro te betalen. 

WANNEER KOMEN HALEN?

De afhaalmomenten worden georganiseerd per jaar. Deze worden meegedeeld via onze facebookpagina (cursusdienst farmaceutica), in de verschillende jaarpagina's en op onze website farmaceutica.be. Hou zeker ook je collega's op de hoogte zodat ze deze afhaalmomenten niet missen.

 OPMERKING: 

- Het is UW verantwoordelijkheid om de juiste boeken te bestellen. Wij doen geen terugbetalingen. 

- Als je niet zeker bent welke boeken je moet bestellen kan je dit altijd nagaan door onze boekenlijsten te raadplegen. Deze zijn terug te vinden op onze site onder cursusdienst.

-Bestellen van cursussen kan als een reservatie van die cursussen gezien worden. Dit houdt in dat bij het afhalen hiervan het kan zijn dat er geen exemplaar meer beschikbaar is. Bij tekorten wordt er bijbesteld en kan je ze bij een volgend afhaalmoment komen halen.

- Een overschrijving duurt minstens drie dagen! Hou hier rekening mee. Cursussen worden niet meegegeven zonder bevestiging van betaling.

- Indien u geen bevestigingsmail hebt ontvangen dat uw BETALING is aangekomen, brengt u best een afgedrukte versie mee van de overschrijving. We stellen geen genoegen met een beeld op een smartphone. 

- Dit semester zijn er een aantal afhaalmomenten, deze worden zoals hogerop medegedeeld via de facebookpagina en andere social media. De laatste 2 momenten zullen ook op Toledo verschijnen, indien u uw boeken niet bent komen afhalen na deze momenten worden ze terug gestuurd en is het niet meer mogelijk om ze te komen afhalen.